Лятото и тичащите по плажа деца винаги ни карат да се

...
Лятото и тичащите по плажа деца винаги ни карат да се
Коментари Харесай

Какво става днес с децата актьори от любимите български филми?

Лятото и тичащите по плажа деца постоянно ни карат да се сетим за един от обичаните на дребни и огромни български филми - " С деца на море ". Тази година споменът за кино лентата, сниман в действителност много преди да се родя, ме накара да се замисля какво в действителност се случва през днешния ден с дребните артисти, остали в съзнането ни вечно като деца? Къде са през днешния ден Митко от " Куче в чекмедже ", Пипси от " С деца на море " или пък Марко от " Изпити късно "?

Може да сме гледали тези филми десетки пъти, само че някакси те в никакъв случай не се провялят в задачата да ни забавляват и умиляват. Е, за благополучие в , успяхме да си напомним още веднъж тези незабравими български класики. 

 филм imdb

В богатата видеотека можете да извършите своя избор сред някои от най-популярните и обичани български филми и да се върнете обратно към златните години на родното ни кино. Ако изпитвате носталгия по отминалото време и търсите история, която ще ви влияе, то сигурно ще я откриете там.

Този взор обратно към времето може да се случи по най-удобния за вас метод - от комфорта на личния ви дом и без да се преценявате с програмата на малкия екран. 

 д imdb

Днес взехме решение да ви покажем какво се случва през днешния ден с децата артисти от три незабравими български ленти, които можете да откриете в ТВ платформата на EON.
 Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?  Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?  Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?  Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР